Torba kao savršen par vašem outfitu!

Torba kao savršen par vašem outfitu!

04.05.2022.

U ovoj proljeće/ljeto sezoni na modnim scenama se predstavljaju modeli koji ne samo da kreiraju nove trendove već i postaju prava remek djela u različitim dimenzijama.

Tu svi stereotipi, da torba treba da prati odjevne kombinacije, prestaju da važe. Sada torba kao glavni modni detalj postaje odraz stila, unikatnosti i hrabrosti. Za savršeni „plus jedan“ našem outfitu pobrinuli su se brendovi Mexx, Guess, Tamaris, Nine West, Sara Burglar, Aldo, Replay, Hogl, Gabor i Ara!

 

 

Nova kolekcija odabrana za Vas, istaknuta je dekorativnim elementima u obliku lanaca u svim bojama i materijalima, kopčama, zlatnim i srebrenim prstenovima, te kao i uvijek malim trendi šalom kojim se izražava ženstvenost u svakoj kombinaciji.  

 

 

Pored estetskog svojstva torbe imaju ulogu da upotpune i praktičnost odnosno funkcionalnost koju svi tražimo. Izazov je odabrati onu pravu koja nam pristaje uz dnevne, casual varijante te se uklapa u večernji elegantniji izgled.

 

 

Na vrhu ljestvice popularnosti ove sezone su ruksaci. Iz kategorije ležernosti i praktičnosti, oni su se preselili u kategoriju modnih dodataka koji idu u kombinaciji s elegancijom te su sasvim primjereni i za večernje varijante izlazaka. Stoga, upravo su ruksaci sve što nam je potrebno da nakon radnog dana bezbrižno odšetamo na zasluženu večeru. 

 

 

 

 

 

 

 

 

04.05.2022.

loading ...