Trendi model koji još uvijek možete uloviti na sniženju

Trendi model koji još uvijek možete uloviti na sniženju

17.01.2020.

Sezonsko sniženje koje je u trgovinama i online shopu sa našim omiljenim modnim brendovima istaknulo još bolje ponude i veće ponude – i dalje traje! Svi oni strpljivi, na sezonskom sniženju još uvijek mogu pronaći sve zimske favorite, ali po nikad pristupačnijim cijenama. 

Sezonsko sniženje i popusti do – 40% označili su savršeni trenutak na da svoju shopping listu dodamo sve one odjevne i modne dodatke koji inače predstavljaju investiciju u našim ormarima. Uz kožne torbe i zimske jakne i kapute, čizme se nalaze među ključnim odjevnim komadima u svakom ormaru i onaj za koji ćemo trebati izdvojiti veći iznos – upravo su to dva razloga zbog kojih ih vrijedi potražiti na zimskom sniženju.

TRENDI ČIZME NA SNIŽENJU

Kada govorimo o čizmama, modni trendovi ove nas zime nisu iznenadili, ali su ponudili sve što možemo poželjeti – od klasičnih modela za kojima će posegnuti ljubiteljice elegancije do statement čizama u kojima niti jedan nas korak neće proći nezamijećeno.

Među klasicima koje ćemo obožavati i nositi i ove zimske sezone istaknule su se elegantne i svestrane crne gležnjače, te tople i ugodne buce u kojima ćemo uživati i u snježnim i kišnim zimskim danima. Među modelima obojenim it trendovima, bojama i uzorcima sezone koji će začiniti svaki ormar i look kao najpoželjnije ove su se zime nametnule buce u svestranoj crnoj, bordo i nude boji. Najpoželjniji trendi modeli sada se nalaze na velikom sezonskom sniženju i njihove cijene su snižene i do -40%. U nastavku donosimo modela koje još uvijek možete pronaći na sniženju i dodati u svoju shopping korpu.

17.01.2020.

loading ...