Ugly sneakers

Ugly sneakers

18.06.2019.

''Ružne'' patike su must have i ovog proljeća

Korak po korak, patike osvajaju sve veći udio na modnoj sceni, pa se više ne nose samo u slobodno vrijeme već kao i svakodnevna obuća za sve prilike.

Još prije nekoliko sezona, postalo je jasno da su patike postala ozbiljna konkurencija ženstvenijim stilovima cipela i izazov za devojke koje vole neobične spojeve elegantnog i urbanog.

Högl je za proljeće pripremio odličan izbor ''ružnih'' tenisica, koje su ovo proljeće apsolutni must have, a svaki model se odlikuje vrhunskom udobnošću i modernim dizajnom.

„Ružne“ patike s čvrstim đonovima  inspirisane su modelima koji su se nosili 80-ih godina prošlog stoljeća i savršeno kombinuju trendy sportske cipele s visokokvalitetnim materijalima. Dostupne su u varijanti s kožom boje jorgovana kojoj se pridružuje ružičasta bukle tkanina „posuđena“ od klasične mode koja cross-over styling diže na novu razinu.

Istodobno luksuzne i „ružne“, ovo su tenisice s kojima ćete ove sezone biti totalno u trendu. Futuristički dizajn naglasit će vašu osobnost, maksimalna udobnost osigurat će vam lagani hod tijekom cijelog dana.

18.06.2019.

loading ...