Želite li biti odvažne i upadljive – birajte animal print

Želite li biti odvažne i upadljive – birajte animal print

30.04.2020.

Razmišljate li da osvježite svoj stil ovog proljeća i podignete ga na veću razinu, svakako razmislite o perfektnim cipelama koje će na jednostavan način, od sasvim obične kombinacije, napraviti fantastičnu. Ovo možete postići  sa parom animal print cipela ili sandala koji i ovog proljeća nastavlja biti u trendu.

Dok nošenje odjevnih komada sa ovim uzorkom zahtjeva određenu mjeru modne odvažnosti i vještine, cipele se veoma lako uklope u one obične kombinacije na koje ste već navikli i najsigurniji su način da nosite ovaj uzorak ako već niste sklone modnom eksperimentisanju.

Štikle sa snake uzorkom jedan su od najboljih načina da nosite animal print. U ovim cipelama ćete privući pažnju, dobro će se složiti sa svim komadima garderobe, te će vam pomoći da u vaš outfit unesete dozu glamura i sofisticiranosti.

Pobornice udobne obuće, a divljeg dojma, birat  će ravne cipele sa animal printom.  Animal print sandale će biti nezaobilazne i u vrućim ljetnim danima, a posebno u vrućim ljetnim noćima.

Uparite li pak svoje snake patike sa bijelom kombinacijom, imat ćete sjajnu proljetnu kombinaciju koja neće proći neprimjećeno dok šetate gradskim ulicama.

Vezani artikli

30.04.2020.

loading ...