Novosti

ECCO PRIME CONCEPT STORE: Nova prodavnica za ljubitelje moderne i udobne obuće otvorena u Sarajevo City Centru

ECCO PRIME CONCEPT STORE: Nova prodavnica za ljubitelje moderne i udobne obuće otvorena u Sarajevo City Centru

Nakon Parisa, Londona, Berlina, Amsterdama i Seula, prva ECCO PRIME concept prodavnica u regiji otvorena je u petak, 19.06.2020. u Sarajevu.

Danska kompanija ECCO je vodeća svjetska kompanija koja proizvodi obuću vrhunskog kvaliteta za muškarce, ženu i djecu, sa tradicijom dugom preko 50 godina. ECCO cipele su lagane i fleksibilne, dizajnirane  za maksimalnu slobodu kretanja. Proizvodi sjedinjuju visokokvalitetne materijale sa skandinavskim stilom i izuzetnom udobnošću.

ECCO je jedan od najvećih proizvođača kože na svijetu. U procesu proizvodnje koža prolazi kroz posebne tretmane kako bi se dobila prepoznatljiva mekoća, fleksibilnost i otpornost na vodu. Jedan je od rijetkih proizvođača obuće koji posjeduje i upravlja svim aspektima poslovanja – od dizajna, preko sopstvenih tvornica kože, proizvodnje i maloprodaje.

Ovaj brend proizvodi različite lifestyle programe - ST.1., ST. 1. Lite-a i Hibryd modele, Multi Vent, Elevate, Simpl.., uključujući  i program namijenjen golferima,  te koncept patika za trčanje patentiran od strane ECCO-a pod nazivom  BIOM, baziranom na prirodnom kretanju svakog dijela stopala čime je omogućena   maximalna udobnost.

ECCO PRIME concept store pripada Planika Flex grupaciji i predstavlja  potpuno novu dimenziju trgovine u regiji.

U okviru Planika Flex grupacije nalaze se i dva ECCO Unity shopa u Sarajevu i Banjoj Luci.

Posjetite nootvoreni ECCO PRIME concept store te se prepustite beskompromisnom ECCO kvalitetu, inovativnim tehnologijama i bezvremenskom Danskom dizajnu ukombinovanom sa nezaboravnim šoping iskustvom.

Posljednje novosti

loading ...