Novosti

EKSKLUZIVNO: PREDSTAVLJAMO GOLF KOLEKCIJU ZA 2020. GODINU

EKSKLUZIVNO: PREDSTAVLJAMO GOLF KOLEKCIJU ZA 2020. GODINU

U septembru su održani Golf turniri SARAJEVSKI PRO-AM i ZAVIDOVIĆI OPEN. Predstavljena je Ecco Golf obuća i to kolekcije jesen-zima 2019/2020, te ekskluzivno nova kolekcija proljeće-ljeto 2020. 

Ecco je jedan od lidera kada je u pitanju izrada obuće za golf, te koristi vrhunske kože proizvedene u vlastiitm fabrikama. Ecco je 1996 proizveo svoj prvi par cipela za golf i od tada nudi kombinaciju izdržljivosti, udobnosti i fleksibilnosti.

U ponudi Ecco Golf modela nalaze se i Ecco Biom® Hybrid, Tour Hybrid, Ecco Gore-Tex Surround te Ecco Biom® G3 i S-Lite, najlakša golf obuća koju je kompanija ikada imala.
Kombinirajući inovacije sa najkvalitetnijim materijalima za kreiranje najudobnije cipele, visokih performansi, Ecco Golf nastoji dominirati u segmentu premium golf obuće.

Vrijedi istaći da će se od naredne godine u okviru redovne ponude u Planika i Ecco Shop prodavnicama moći pronaći ženski i muški modeli namjenjenih za golf.
Planika je jedini distributer Ecco obuće u BiH, dok je Ecco vodeći brend koji postavlja standarde za najsavremenije tehnologije izrade obuće za golf.

 

Posljednje novosti

loading ...