Novosti

EXOSTRIKE JE STIGAO: ECCO DAN U DELTA PLANET CENTRU  U BANJA LUCI

EXOSTRIKE JE STIGAO: ECCO DAN U DELTA PLANET CENTRU U BANJA LUCI

Ukoliko ste se za ovaj vikend odlučili ostati u gradu, Planika Vas poziva da se pridružite ECCO eventu u Delta Planet centru u Banja Luci 09. novembra 2019 sa početkom u 12:00h i budete dio EXOSTRIKE revolucije. 

ECCO je globalni lider u proizvodnji obuće modernog dizajna, a EXOSTRIKE je apsolutni hit na koji ni ovu sezonu ne ostajemo ravnodušni.

Tokom eventa za sve posjetioce Planika izdvaja popuste na kupovinu (do -30% na označene modele ECCO nove kolekcije jesen/zima 2019, te – 10% na cjelokupni EXOSTRIKE asortiman), različite nagrade, interaktivne radionice, zanimljiv sadržaj za naše najmlađe, kao i sjajnu zabavu za sve posjetioce.

U okviru različitih tipova radionica topla preporuka je DIY („Do It Yourself“ – Uradi sam) radionica u okviru koje će posjetiocima biti omogućeno da sami sebi sastave i kreiraju torbice, nesesere te futrole za kreditne kartice i olovke od premium prirodne kože.

Nepropustite priliku da u sklopu ECCO Dana lično istražite Exostrike modele i druge modele iz kolekcije te s nama podjelite svoju avanturu.

Vezani artikli

Posljednje novosti

loading ...