Novosti

G- STAR RAW - Inovativni brend sada dostupan i u našoj ponudi

G- STAR RAW - Inovativni brend sada dostupan i u našoj ponudi

G-Star RAW je holandska dizajnerska odjevna kompanija, koju je osnovao Jos van Tilburg u Amsterdamu 1989. Brend je specijalizovan za proizvodnju sirovog teksasa - neobrađenog trapera. Inspiracija za njihov dizajn dolazi iz vintage vojne odjeće iz cijelog svijeta.

Kolekcija nudi čizme, patike i cipele koje idu uz svaki outfit. Baš kao i odjeća, kolekcija cipela odiše modernim izgledom uz klasični dizajn. G-STAR RAW ponosno iznova osmišlja već postojeće krojeve i oblikuje ih na inovativan način u nove dimenzije, oblike i krojeve. Za kolekcije cipela koriste se materijali visokog kvaliteta, najkvalitetniji pamuk, koža kao i guma kojom oblikuju svoj unikatni dizajn.

Svaka metalna nitna i svaka pertla je dizajnirana sa velikom pažnjom na detalje. G-star kolekcije su dizajnirane da se uklapaju u svaki stil i svaku priliku.

Prodavnice se mogu pronaći širom svijeta – New York, Boston, Los Angeles, Melbourne, Shangai, Paris, London, Milan, Mumbai kao i širom izvorne zemlje Holadije, u najluksuznijoj ulici Amsterdama. Broji preko 6500 lokacija na kojima prodaju svoje proizvode. Od sada ovaj brend naši kupci će moći pronaći u i našim prodavnicama.

Vezani artikli

Posljednje novosti

loading ...