Novosti

LADIES IN SUMMER PARTY: Kako su Tuzla i Sarajevo ujedinili poslovne žene iz cijele BiH

LADIES IN SUMMER PARTY: Kako su Tuzla i Sarajevo ujedinili poslovne žene iz cijele BiH

Nakon više od 15 mjeseci pauze, Tuzla i Sarajevo vratili su na scenu najznačajniju networking priču za poslovne žene Ladies In, koja je na dvije prekrasne ljetne lokacije okupila zvanice iz svih sfera biznisa, i iz svih dijelova BiH. 

U prelijepom ambijentu bašte Prestige u Tuzli, te u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu, održana su dva Ladies In eventa sa ciljem promocije kulture, ženskog poduzetništva i isticanja važnosti žene u bh. društvu.

Za ljubiteljice modnih trendova Planika, kao prijatelj ovog jedinstvenog projekta, prezentirala je atraktivne modele ženskih cipela i torbi kolekcije proljeće/ljeto 2021 i pokazala koji su to modni dodaci osvojili modne metropole u predhodnim mjesecima.

I ovaj put Planika je pokazala kako je spremna dati odgovore na najnovije modne zahtjeve i najnovije kolekcije svjetskih brendova uvrstiti u svoju ponudu i prezentirati je u svojim maloprodajnim objektima širom BiH.

Posjetiteljke nisu krile oduševljene modelima koji su hrabro odgovorili na temu Summer Party-a, a dvije najsretnije učesnice u Tuzli i Sarajevu nagradili smo poklon vaučerom u iznosu od 100,00 KM koji će moći iskoristiti u svim našim trgovinama u narednih mjesec dana.

Posljednje novosti

loading ...