Novosti

Otkrivamo dobitnike nagradne igre: Osvoji Mexx e-bike

Otkrivamo dobitnike nagradne igre: Osvoji Mexx e-bike

Uvijek šaramantan i ekološki prihvatljiv, u toplim mjesecima ispred nas biciklo je mnogima nezamijenjivo prijevozno sredstvo, ali i prilika za rekreaciju. Inspirisani ulicama Amsterdama i u cilju podizanja svijesti o zaštiti životne sredine ovu sezonu dva naša vjerna kupca odlučili smo nagraditi prvim brendiranim električnim biciklom u vrijednosti od 1.000,00 KM. 

Javno izvlačenje sretnih dobitnika dobitnika za područje Republike Srpske održano je u srijedu, 16. juna 2021. godine u Salamander prodavnici u Delta Planet Centru u Banja Luci, te u petak, 18. juna 2021. godine u Pia Lank prodavnici u Sarajevo City Centru za područje Federacije Bosne i Hercegovine. Tok izvlačenja pratila je i nadgledala tročlana stručna komisija definisana pravilima nagradne igre za Republiku Srpsku i Federaciju Bosnu i Hercegovinu.

Najsretniji kupac na području Republike Srpske je Željana Stanišić iz Bijeljine, te Fatima Pojskić iz Zenice za područje Federacije Bosne i Hercegovine.

Čestitamo sretnim dobitnicama, te koristimo priliku da se još jednom zahvalimo svim kupcima koji su u proteklom periodu obavili kupovinu i uzeli učešće u nagradnoj igri, a u nastavku donosimo mali dio atmosfere tokom oba izvlačenja.

Izvlačenje sretnog dobitnika za područje Republike Srprske

Izvlačenje sretnog dobitnika za područje Federacije Bosne i Hercegovine

Posljednje novosti

loading ...