Novosti

Planika & Gabor: Ekskluzivno donosimo sve detalje VIP party-a

Planika & Gabor: Ekskluzivno donosimo sve detalje VIP party-a

U spoju tradicionalnog i savremenog ambijenta u utorak 12. novembra, predstavili smo svoju dugogodišnju saradnju sa brendom Gabor, kao i potpuno novu dimenziju modnog svijeta inspirisanog ljubavlju i strašću prema cipelama. 

Budući da smo kompanija sa tradicijom dugom preko 70 godina, te da već dugi niz godina svojim kupcima nudimo asortiman pažljivo odabranih i kvalitetnih svjetskih brendova, također smo i zvanični distributer brenda Gabor u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Kosovu. Sa puno emocija i entuzijazma, svakodnevno nastojimo obuhvatiti sve svjetske trendove, koje prezentujemo kroz finalnu i pažljivo odabranu kolekciju u svojim maloprodajnim objektima.

 

,,Za nas cipela je puno više od modnog dodatka, te joj kao takvoj posvećujemo veliku pažnju. U njih se zaljubljujemo, mijenjuju naš stav, siluetu, manire, ponašanja i raspoloženje.''

Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica, poslovnih partnera i prijatelja, a sve prisutne svojim prisustvom posebno je počastio vlasnik kompanije Gabor – gospodin Achim Gabor, kao i predstavnici Njemačke i Austrijske vanjskotrgovinske komore.

 

 

Posjetitelji su imali priliku saznati novitete za sezonu jesen/zima 2019, te upoznati se sa svim karakteristikama ekskluzivne linije obuće Gabor.

Pored noviteta koji su predstavljeni, sve prisutne dame obradovali smo parom obuće iz Gabor nove kolekcije po vlastitom izboru zvanica, dok su pripadnici jačeg spola svoj ormar upotpunili univerzalnim novčanikom od prirodne kože.

Posljednje novosti

loading ...