Novosti

PLANIKA OUTLET U SHOPPING CENTRU PLAZA MOSTAR: Najljepša modna adresa za sve zaljubljenike u obuću

PLANIKA OUTLET U SHOPPING CENTRU PLAZA MOSTAR: Najljepša modna adresa za sve zaljubljenike u obuću

Vrhunske modne poslastice od danas će biti dostupne u novootvorenom shopping centru Plaza na adresi Bišće polje (Mostar).

Plaza Shopping Mostar je prvi poseban koncept centra u BiH, koji će postati aktuelno mjesto okupljanja za lokalno stanovništvo, ali i za brojne goste i posjetitelje Mostara, a samim time i Hercegovine. 

Planika kao prepoznatljivo ime u svijetu multibrand kompanija sa više od sedam desetljeća tradicije i u novootvorenoj prodavnici sa puno emocija i entuzijazma obuhvatit će sve svjetske trendove prezentovane kroz finalnu i pažljivo odabranu kolekciju ženske, muške, dječije, sportske i specijalne obuće što će uokviriti uz savremeni i udobni ambijent.

Svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće na raspolaganju će biti brendovi kao što je Ara, Gabor, Tamaris, Caprice, Legero, Rieker, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Nike, Puma i mnogi drugi.

Ne propustite priliku da posjetite novu Planika Outlet prodavnicu, te osjetite djelić ljubavi i strasti za cipelama i modom u svakom njenom obliku uz pažljivo odabranu kolekciju i inspirativni doživljaj kupovine.

Posljednje novosti

loading ...