Novosti

Predstavljamo: Najsavremeniji online shop u BiH!

Predstavljamo: Najsavremeniji online shop u BiH!

Tehničkim i estetskim redizajnom, implementacijom novih i unaprijeđenjem postojećih funkcionalnosti, te olakšavanjem iskustva online kupovine, Planika je izradila modernu i reprezentativnu web stranicu koja u potpunosti prati aktuelne trendove i koja je u skladu sa svjetskim standardima, optimizovana za sve uređaje. Radi se o najkompletnijem web shopu na našim prostorima.

Web stranica je zamišljena kao online platforma na kojoj će svi naši kupci i oni koji će to tek postati imati mogućnost da na jednostavan i brz način izaberu artikal iz udobnosti svog doma, bilo da se radi o cipelama, torbi ili drugim modnim dodacima.

Osnovni cilj web shopa je sigurna i jednostavna kupovina u okviru koje Planika ispunjava sve savremene i bezbjednosne standarde.

Online shop svakom korisniku ove usluge nudi opciju da sam izabere način plaćanja koji mu odgovara, putem interneta kreditnim i debitnim karticama ili gotovinom prilikom dostave proizvoda na adresu.

U asortimanu se nalazi više od 1.000 artikala aktuelne sezone, a svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće i modnih dodataka na raspolaganju su svjetski i europski poznati brendovi kao što je Ecco, Gabor, Ara, Tamaris, Nine West, Hogl, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Darkwood, Nike, Converse, Puma i mnogi drugi.

Svim zaljubljenicima u cipele u sklopu web stranice biće dostupan i blog po simboličnom nazivu Shoe stories. Uz pomoć najpoznatijih influencera i modnih blogera svi posjetioci će biti u prilici pronaći najnovije modne trendove i inspiraciju, ali i osobna iskustva i svježe stilske ideje.

Otkrijte potpuno novo iskustvo korištenja uz mnoštvo novosti iz svijeta obuće, kao i super ponude, aktuelne akcije i besplatnu dostavu na cijelom području Bosne i Hercegovine.

Posljednje novosti

loading ...