Novosti

Tvoji omiljeni brendovi sada bliže tebi: Prvi Salamander Shop u Bingo City Centru Sarajevo

Tvoji omiljeni brendovi sada bliže tebi: Prvi Salamander Shop u Bingo City Centru Sarajevo

Vrhunske modne poslastice od danas će biti dostupne u novootvorenom shopping centru Bingo City Centar u Sarajevu na adresi Džemala Bijedića 160. 

“All things are difficult before they become easy” je francuska poslovica usko povezana sa početkom priče o Salamanderu i osnivačem Jakobom Sigle-om koji osniva brend ''J. Sigle und Cie'' u Kornwestheim-u 1885. godine zajedno sa vrsnim poznavaocem kože Max Levi-em.

Par godina kasnije ovaj dvojac kompaniju je preimenovao u Salamander, te započeo zvanično sa otvaranjem fabrike obuće i proizvodnjom. Za samo 14 godina poslije fabrika je godišnje proizvodila preko 2 miliona pari cipela, te proširila svoje poslovanje u 123 zemlje širom svijeta.
Danas Salamander grupacija je lider u proizvodnji obuće i modnih dodataka, ali i kompanija sa konceptom multibrand prodavnica koje u svojoj ponudi imaju svjetski i europski poznate brendove.

Na bosansko-hercegovačkom tržištu Salamander uspješno posluje već dvije godine na području Banja Luke, te je u vlasništvu naše Planika grupacije. Svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće na raspolaganju su brendovi kao što je Tamaris, Nine West, Hogl, Peter Kasier, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Mexx, Nike, Puma i mnogi drugi.

Ne propustite priliku da već danas posjetite novu Salamander prodavnicu u Bingo City Centru Sarajevo, te osjetite djelić ljubavi i strasti za cipelama i modom u svakom njenom obliku uz pažljivo odabranu novu kolekciju jesen/zima 2020, inspirativni doživljaj kupovine i popuste -20% & -30% na označeni određeni asortiman u periodu od 11.12. do 13.12.2020. godine.

 

Posljednje novosti

loading ...