Novosti

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend i nove it kožne torbe. Novo modno ime koje će u trenu osvojiti sve zaljubljenice u modu, kao i one koje u svakom modnom dodatku traže savršeni spoj elegancije, trenda i kvalitete.

Sara Burglar je italijanski brend koji je od male radionice dospio do dobro pozicioniranog branda na nacionalnom i međunarodnom nivou, a na tržištu je prisutan dugi niz godina.

U čemu je tajna uspjeha brenda Sara Burglar?
Formula je prilično jednostavna i krije se u jedinstvenoj viziji, a sve s ciljem stvaranja torbica koje će ponuditi moderan dizajn uz visok nivo kvaliteta.

Sara Burglar su kožne torbe, izuzetno sofisticirane, moderne i kvalitetne. One su modni dodatak s kojim nikad ne možete pogriješiti. Njihova sofisticiranost leži u jednostavnosti linija i silueta, modernom pomaku doprinose trendi detalji, boje i uzorci, dok se vrhunski kvalitet krije iza najfinije italijanske kože.

Uvijek u korak s najnovijim modnih trendovima, dizajneri Sara Burglar kožnih torbica nastoje zadovoljiti sve potrebe tržišta, kombinovanjem neformalnog, elegantnog i klasičnog izgleda za modernu ženu koja ide u korak sa modnim trendovima.

 

Nova kolekcija Sara Burglar stavlja fokus na neke od najvećih modnih trendova za predstojeću sezonu – kroko dezeni i uzorci, baby boja te bezvremenska crna boja.

It modele za proljeće ljeto 2020 otkrijte u nastavku, a sve ih možete pronaći u Planika prodavnicama, kao i na online shopu.

Vezani artikli

Posljednje novosti

loading ...