O nama

O nama

Planika je poznata robna marka, multibrand kompanija, jedinstvena u maloprodajnom sektoru sa tradicijom dugom preko 70 godina.

U ponudi imamo veliki izbor ženske, muške, dječije, sportske i specijalne obuće, od renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača, a u svakodnevnom radu sa našim kupcima pokušavamo da osluškujemo tržište i ponudimo najbolje proizvode za naše kupce.

Planika trenutno raspolaže sa 75 maloprodajna objekta širom Bosne i Hercegovine, uređenim po svjetskim i europskim standardima, a svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće u njima su na raspolaganju brendovi: Ecco, Tamaris, Nine West, Hogl, Aldo, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Adidas, Lloyd, Guess, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Darkwood, Nike, Ambitious, Converse, Puma, Replay, Sara Burglar i mnogi drugi.

Izgradnjom distribucijskog know – how – a, te planskim razvojem novih distributivnih kanala, Planika je stekla apsolutno povjerenje uglednih svjetskih proizvođača poput ECCO – a , Gabora i Are koji su danas našli mjesto u našem distributerskom portofoliju. Dugogodišnje iskustvo i kvalitet krunisali smo certifikatima „Best Buy Award“ u kategoriji najbolji omjer cijene i kvaliteta i „Qudal" za superiorni kvalitet u odnosu na konkurenciju.

Best Buy

Misija

„Ostati prepoznatljiv po dugogodišnjoj tradiciji i kvalitetu po kojoj se kupci poistovjećuju. Stalo nam je da kreiramo i održavamo jake, pozitivne i dugoročne odnose sa našim partnerima i društvom u kojem živimo i poštujemo njihovu raznolikost.”

Vizija

„Planika Flex d.o.o. edukovanim i ambicioznim timom ljudi želi osigurati priliku za učenje, lični razvoj i napredovanje i time osigurati uslove za kontinuirano poboljšanje njihovog nivoa zadovoljstva, te odgovoriti na sve zahtjeve tržišta.
Isporučiti visoko kvalitetnu i modernu obuću u preko 45 gradova širom Bosne i Hercegovine.ˮ

Kontakt

Planika Flex d.o.o.
Hajrudina Šabanije br. 39
Aerodromsko naselje
Sarajevo 71000
PDV: 24200445510002
ID: 4200445510002
mail:marketing@planika.ba
Tel. +387 33 768 905
Fax. + 387 33 768 907

loading ...