Planika koraci

Ko smo mi?

Ko smo mi?

Tradicija je jedna od ključnih riječi koja stoji iza našeg imena. Skoro stoljeće prisustva na ovim prostorima i gotovo istih tih stotinu godina težnji i istrajnosti kako bi Vas učinili zadovoljnim. Mi smo Planika. Mi smo komfor. Svjesni smo činjenice da je u savremenom svijetu komfor najvažnija karika, karika koja pogled na svijet oko nas čini ljepšim, a sve izazove dosta lakšim. Zbog toga srčano i istrajno osluškujemo Vaše potrebe, tragamo i nastojimo obezbjediti ono što znamo da najviše cijenite. 

Saznaj više
Naša ponuda

Naša ponuda

Naš asortiman je sastavljen od najpažljivije biranih proizvoda čije glavne odrednice su kvalitet, moda i udobnost. Najveći dio naše ponude karakterišu visoko kvalitetni, premium prirodni materijali i po tome smo prepoznatljivi na našem tržištu. Naši poslovni partneri su vodeće evropske i svjetske kompanije u oblasti proizvodnje obuće i asesoara, a određeni broj brandova ekskluzivno zastupamo na tržištu jugoistočne Evrope.

Saznaj više

Ljudski resursi

Naši uposleni su naša najveća snaga. Zbog toga maksimalno cijenimo trud i zalaganje te vrlo dobro znamo da su naši uposleni naši najbolji ambasadori. Stalno radimo na edukaciji i stručnom usavršavanju naših uposlenika, kako bi Vam pružili jedinstveno iskustvo pri kupovini te obezbjedili najkvalitetnije informacije prilikom odabira proizvoda. Našim uposlenicima se trudimo obezbjediti najbolje uslove za rad, prije svega kroz ugodan ambijent odnosno savremeno opremljene trgovine, redovna primanja i prijavu na sva obavezna osiguranja, radno vrijeme i godišnje odmore usklađene sa zakonskim odredbama i dr. 

Saznaj više
loading ...