Novosti

Converse - we are all stars!

Converse - we are all stars!

Brend Converse je najavio come back sa svojim prepoznatljivim modelima patika, ali i sa modelima koje krasi drugačija izrada đonova, kao i prepoznatljiva lakoća nošenja.

Converse je američki lifestyle brend koji prodaje, distribuira i licencira obuću, odjeću i dodatke. Osnovao ga je Marquis Mills Converse 1908. godine kao Converse Rubber Shoe Company u Maldenu, Massachusetts, kupilo ga je nekoliko kompanija prije nego što je postalo podružnica Nike, Inc. 2003. godine.

Ovaj brend je stekao popularnost uvođenjem Converse platnene All Star 1917. godine, jedne od prvih košarkaških patika koje su proizvedene. Treba imati na umu da je košarka u to vrijeme bila relativno nova, nastala 1891.

Converse se ponovo vraća kao hit ove sezone, naročito među generacijom Z.

Kako kombinovati Converse modele?

Naravno, Converse i ljetna haljina su jedan od najpopularnijih i ležernih načina za stiliziranje ovih patika, ali klasične farmerke ravnih nogavica i majica će uvijek biti u stilu. Samo one najhrabrije dame će se odvažiti kombinovati Converse modele uz svoj business look. Neka vaš izgled uz Converse bude zabavan i udoban.

 Fotografije preuzete sa: https://www.instyle.com/

Koji je vaš omiljeni model?

Cjelokupnu ponudu modela brenda Converse pogledajte na www.planika.ba

be #planikainspired

Vezani artikli

Posljednje novosti

loading ...