Novosti

Velika nagradna igra: Kupi online i osvoji Mexx e-bike!

Velika nagradna igra: Kupi online i osvoji Mexx e-bike!

Član ste Planika Club-a? Želite osvojiti Mexx E-bike? Na pravom ste mjestu! Obavite narudžbu putem našeg online shop-a i uz malo sreće osvojite Mexx E-bike!

Uvijek šarmantan i ekološki prihvatljiv, Mexx E-bike osvojiće srca svih prolaznika. U želji da podignemo svijest o zaštiti životne sredine, poklanjamo jedno brendirano Mexx elektično biciklo za najsretnijeg člana Planika Club programa lojalnosti.

U toplijim danim biciklo je uvijek bilo nezamjenjivo prevozno sredstvo, ali i prilika za rekreaciju. Inspirisani Amsterdamom uživajte u vožnji i budite jedinstveni.

 

Kako učestvovati?


1. Aktivni ste član Planika Club programa lojalnosti – već ste ispunili prvi uslov! Ukoliko niste postanite član kroz par jednostavnih koraka.

Posjetite našu najbližu poslovnicu i popunite pristupnicu za članstvo u našem programu lojalnosti ili se registrujte putem našeg web shop www.planika.ba i odaberite opciju želim postati član Planika Club programa lojalnosti! Link putem kojeg se možete registrovati u Planika Club program lojalnosti: https://bit.ly/3wuDc0B

2. Izvršite online kupovinu u iznosu od 100KM ili više putem našeg WEB Shop-a

3. Pri isporuci narudžbe uz fiskalni račun dobijate letak sa QR kodom i linkom putem kojeg ćete izvršiti online prijavu za učešće u nagradnoj igri.

4. Do kraja nagradne igre sačuvajte fiskalni račun koji je jedan od uslova za preuzimanje nagrade, ukoliko baš vi budete sretni dobitnik!

5. Nagradna igra traje od 15.05.2022. do 30.06.2022. i vrijedi za sve online kupovine u iznosu od 100KM i više i vrši se putem našeg online shop-a www.planika.ba, uz korištenje Planika Club kartice.

 

Detaljnije o nagradnoj igri, pravilima i uslovima učešća pronađite na sljedećem linku: https://planika.ba/assets/files/pravila_nagradne_igre_mexx.pdf

Na Vama je samo da obavite online narudžbu iz udobnosti vašeg doma i uz malo sreće možda baš Vi osvojite unikatni Mexx E-bike!

 

Link prijave za nagradnu igru: Klikni za prijavu

 

Sretno svima! 

Posljednje novosti

loading ...